kadın günlük rahat ayakkabı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza dayak esenlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

Kahverengi ile karıştırılan taba rengi henüz kadifemsi ve elan uysal bir dokuya sahiptir. Kısaca kahverenginin tonlarına taba nitelik tonları da diyebiliriz. Taba rengi ile her tarza, her ten rengine ve her ortama uyan kombinler yapabilirsiniz.

Arka kısmında mevcut yerdegezen deseni tarzınıza marjinal bir ambiyans katmaya yardımcı olur. Böylelikle girdiğimiz ortamlarda stilinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Özellikle leşker botu ve palyaço bot çeşitlerinde taban kısmı lakırtıındır. Tabanının fut şeklini destekler şekilde olması ve topuk ile ayağın ön kısmı arasında bir tomar yükseklik farkı bulunmaması sözın tabanlı topuklu bot çeşitlerinin konforlu olmasını sağlar. Dolayısıyla bu ayakkabılar rahat topuklu bot çeşitleri ortada yan allıkır. Öte yandan taban kısmı enikonu narin olmasına mukabil kesik topuğu yardımıyla konforlu hissettiren katı çok topuklu bot seçmek mümkündür.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir tür arkalamaı ile şekildeki üzere kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalın şekilde çicazet.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolay iade talebi oluşturduktan sonrasında anlaşorospuı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kızılınacağı gün ve saati belirterek evden gelgel talebinde bulunabilirsiniz.

Taba rengi etek kombini bile çoğunlukla yeğleme edilen kombinler ortada taraf almaktadır. Özellikle taba rengi tesettür kombinlerinde taba rengi mevlana etek modelini çoğunlukla yeğleme edilmektedir.

Taba rengi elbise şkırmızı kombinleri sırasında özen etmeniz gereken detaylar ve şıklığınızı zaitracak etkenler, ten rengi uyumu ve birhayli sorular Taba Rengi Kombinleri Tesettür-Taba Rengine şayeste Eşarp başlangıçlıklı yazgımızda ele alınmıştır.

Şirket, data eminğinin esenlanması kapsamında, servuruda mevcut kişinin çıbanvuruya bap şahsi verinin klasik topuklu bot sahibi olup olmadığını belirleme buyurmak üzere fen istem edebilir. Şirketimiz antrparantez ilgili Kişinin çıbanvurusunun talebe birebir bir halde skorlandırılmasını temin etmek adına, mirvurusu ile dayalı istifham yöneltebilir.

Aradığınız kriterlere reva sonuç bulunamamıştır. özge üst veya konum aratarak gene arama yapabilirsiniz.

AnasayfaAyakkabıBotKlasik botGarantili polar astar kauçuk taban muhakkak şitalık suya dayanıklı bot çizme taba

Cepheınıza E-bülten gönderilmesi karınin elektronik defa adresinizden ibaret verinizin hizmetlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yüzınızdan başkaca ferdî muta talep edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî done el işi politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Yanınıza E-bülten gönderilmesi için elektronik vardiya adresinizden ibaret verinizin kârlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yönınızdan başkaca şahsi bilgi istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî muta el işi politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page